weer eens een berichtje uit spanje - Reisverslag uit Madrid, Spanje van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu weer eens een berichtje uit spanje - Reisverslag uit Madrid, Spanje van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu

weer eens een berichtje uit spanje

Blijf op de hoogte en volg madelon

21 Juni 2006 | Spanje, Madrid

ja ja nog maar 4 1/2 week voordat ik aan de terug reis ga beginnen. gaat wel snel denk vanaf nu. veel feestje een verjaardag en 2 feestjes omdat andere studenten terug naar Nederland gaan. Okay geen leuke feestjes maar toch gezellig bij elkaar. het wordt hier steeds gezelliger en ook op het werk wordt het wat beter. er is een nieuwe leiding gevende gekomen (weer een Nederlander) en dat gaat echt super. er worden ons nu ook dingen uitgelegt en zo. dat is wel interesant. o ja hoe het weeekend met papa, mama, monique en iwan (zoals gewoonlijk de verschrikkelijke) was. echt super gezellig. we hebben lekker uitgerust, een niet zo veel gedaan. nou ja met een glasbodemboot geweest (ook al zag je niet zo veel) voetbal gekeken natuurlijk (daardoor hebben we gewonnen) naar Barcalona geweest en na het strand. daarwas een collegatje van mama. die zijn later ook nog even op het kasteel wezen kijken. daarna was het echt af tellen. ik had van mensen 6 zakken snoep gehad. want toen de familie weer naar huis ging was het nog 5 1/2 week. voor iedere week een zak dus. maar die zijn nog niet op. wel zijn de zak oranje spekje en stoopwafels op. ook de hagelslag viel in de smaak. Verder is er nog natuurlijk van alles te vertellen. zoals dat ik het hotel weet waar ik naar toe ga in mexico. het iberostar quetzal. en dat morgen me lerares overkomt. wordt ook wel gezellig denk, is een leuke vrouw. verder dat als ik terug kom dat er een groot feest is omdat mama 50 wordt. nou ja eigenlijk 12 augustus natuurlijk maar misschien ben ik dan al weer weg dus doen we he ff eerder. dat ik jullie nog steeds wel mis en dat ik jullie nog meer ga missen als ik in mexico ben. O ja nog wat leuks wat we hier doen. gala avonden houden. er gaaan er 2 koken en we kleden ons allemaal netjes aan. meiden jurkjes en jongen in pak. is wel gezellig. de cava (soort champagne) vloeid dan rijkelijk en de dag erna is iedereen brak maar is wel echt super gezellig. ik heb van papa en mama meer foto ruimte gekregen dus nu krijgen jullie pas de leuke foto's te zien

dikke kus en tot het volgende bericht

madelon

• 21 Juni 2006 - 15:49

Niekie:

He lon,

Eindelijk weer eens een berichtje werd wel tijd hoor.... Maar waar zijn die foto's dan?

• 21 Juni 2006 - 19:54

Thea:

He lon,
    Leuk dat je het zo naar je zin hebt daar. Niet leuk voor ons dat je naar Mexico gaat maar voor jou is dat natuurlijk toppie. Zo zie je nog eens wat van de wereld. Hier gaat alles goed. Danny zit inmiddels op zwemles. Hij vindt het supergaaf. Oma is inmiddels ook weer terug uit Canada dus de rust is bij ons ook weer teruggekeert (Taro terug bij Oma). Met Tippie (het konijn) gaat alles prima, die is zo gek als een deur. Van ons alledrie een dikke kus en van Danny een hele dikke knuf erbij . xxxxxxxxxxxxxxx
    Groet

• 22 Juni 2006 - 21:13

Anneke&Theo:

HoiMadelon
    Bedankt voor je leuke kaart.En ja we gaan in Nieuw Vennep wonen,morgen de koopcontract tekenen,en a.s maandag komt onze makelaar foto`s maken van ons huis,en dan maar hopen dat het gauw verkocht wordt.Er komt wel veel op je af hoor,zijn blij als alles achter de rug is.Het ging allemaal heel snel en maar goed ook ,dus geen
    tijd om er over na te denken.Hoop je nog te zien voor dat je naar Mexico gaat Hartelijke groetjes van ons x