weet ff geen titel - Reisverslag uit Madrid, Spanje van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu weet ff geen titel - Reisverslag uit Madrid, Spanje van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu

weet ff geen titel

Blijf op de hoogte en volg madelon

11 Juli 2006 | Spanje, Madrid

nou ik ben over de schok heen hoor dat ik zo lang thuis moet zijn. vind het eigenlijk wel leuk. lekker thuis met het feest van mama en daarna nog allemaal leuke dingen doen. ga met monique een dagje naar een beautyfarm. en moet ook nog winkelen wat een ramp he. ook wil ik nog wel ff een keer met papa mee naar mccain zoals elk jaar. en ik moet ook nog wel veel regelen voor mexico. heb ook nog een lief neefje die vakantie heeft. nou thea wil best oppassen hoor als het nodig is. en er staat ook nog een lief paardje waar ik gebruik van magmaken. dus vervelen doe ik me niet. o ja ik ga er zo ff wat fotos van mezelf op zetten op verzoek. verder heb ik niet echt veel boeiends o ja toch wel ben een weekje chef ontbijt geweest en mocht ook met de lunch veel meer omdat er iemand van het vaste personeel ziek was. nou jij eigenlijk drie personeels leden werk dus wel weer veel en ben echt super moe maar dat maakt niet uit. ga vrijdag avond na het werk lekker stappen in lloret. lache dus ;) en zaterdag lekker vrij. maar ga nu ff de fotos er op zetten en daarna lekker eten

dikke kus en tot heel snel
ook nog knuffels voor iedereen

madelon

• 11 Juli 2006 - 20:39

Thea:

Hee Lon, dank je wel voor je fotoos en gezellig dat je paar weekjes thuis ben hoor. Je bent altijd welkom hier. Danny is de nachtjes al aan het tellen tot je thuis komt.
    Groetjes Thea