hallo allemaal - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu hallo allemaal - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu

hallo allemaal

Door: madelon

Blijf op de hoogte en volg madelon

24 September 2006 | Mexico, Playa del Carmen

hier gaat alles goed. ben donderdag avond lekker uit eten geweest met een meisje van school wat in het andere hotel zit. was erg gezellig. ook voor haar want doordat die andere weg is gegaan zit ze er nu helemaal alleen. vanovond gaan we uit omdat er iemand van het werk jarig is. wordt dus wel okay verder is het hier nu heel saai omdat iedereen nog aant werk is. vandaar dit berichtje vanuit de kantine bij de kamers vandaan.(dus weer geen foto´s) verder gaat het hier allemaal heel goed. werken ook. maar ook het geld uit geven. maar dat komt wel weer goed hoor. ik heb nu al bijna 3/4 van me salaris aan fooi deze maand. maar je krijgt in de bar het meest dus ga het wel wat rustiger aandoen maar niet zuinig leven. heb in spanje veel gespaard dus dat kan ook wel. verder heb ik net te horen gekregen dat ik als monique en iwan hier zijn heel makkelijk nog meer dagen vrij kan krijgen als ik dacht ;) is dus wel okay. ook als pap en mam er zijn is het helemaal geregeld. verder zijn ze nog steeds bezig om te kijken of wij naar het andere gebouw kunnen waar airco is. want dit is ´s nachts echt niet uit tehouden. verder ben ik maar is navraag gaan doen of ze denken dat er dit jaar een orkaan komt. omdat het weer eergistere heeeeeel slecht was. regen Heel veel regen en onweer bijna de hele dag. en ja ze denken dat er half tot eind oktober een kleine orkaan komt. maar ja dat is alleen van het mexicaanse knmi. in nederland hebben ze het ook vaak fout. dus ikl ga er maar niet van uit. verder heb ik trouwens nog wat leuks. dus niet. heb woendag avond met het dragen van een dienblad iets verkeerd gedaan met me pols weet niet wat. ben toen met me leiding gevende naar de dokter gegaan en mocht eigelijk een week niet werken. maar doe ik lekker toch. alleeen dan rustig aan en ik draag geen dienbladen maar maak de drankjes. vind ik trouwens ook veel leuker om te doen en dat kan ook ´s ochtens werk nu dus van 10 tot 6 kan je alleen niet naar het strand maar dat makt niet uit. kan altijd nog denk ik dan maar is hier altijd mooi weer. nou ja ga vanavond en morgen zondag wel ff nieuwe fotos maken en dan stuur ik jullie volgende week wel weer een boeiender bericht. dit was meer omdat ik me verveelde

dikke kus madelonnnetje

• 24 September 2006 - 08:08

Plony:

hoi madelon
    fijn dat je het allemaal leuk vind,
    straks is het hier koud en jij zit in de zon ge niet er van.

• 25 September 2006 - 16:15

Mendi:

Hoi Madelon.
    Je kent me niet maar ik zit btje reisverhalen te lezen van iedereen die in playa zit want ik ga zelf december voor 3 maanden naar playa..ik zoek nog werk in de horeca of iets dergelijks..waar werk jij precies en zou ik daar evt ook kunnen werken?Kun je ter plekke solliciteren naar een functie of beter vooraf regelen? Ik hoop graag van je te horen!
    veel plz daar nog!
    Mendimotion@Hotmail.com

• 29 September 2006 - 13:53

Niekie!:

he lonnie,
    Ik wacht de hele week al met spanning op je foto's! Waar blijven ze nou?

Alles goed verder? Hier wel hoor. Eindelijk een weekend weinig te doen! Heerlijk!

Nou we horen wel weer een keer van je!

Kussie