vrijdag 12-05-2006
Blijf op de hoogte en volg madelon
12 Mei 2006 | Spanje, Madrid
het is hier bijna de hele week slecht weer geweest en balen. maandag regende het heel erg en ben ik gigantisch door me enkel gegaan, dat ik er dinsdag gewoon ziek van was. maar ik moest wel werken want er waren ook al 2 andere zieken. ach ja. gisteren donderdag ben ik wezen paardrijden was echt super vet over het strand door de duinen en een heel klein plaatsje. was echt okay. 's ochtends ging in zonnen met factor 40 en ik ben gewoon nog verbrand is echt niet leuk meer. maar p.s. woensdag vond ik het hier echt niet leuk. iedereen was bij die kleine en ik zat hier zielig in me eentje en dat heb ik de hele volgende week. (feestweek) maar ja ga nu ff boodschappen doen. en ik wil echt post van jullie krijgen. en rene de foto's van me afscheidsfeestje en van de verjaardag van die kleine en zijn konijntje.
dikke kus
madelon
12 Mei 2006 - 20:49
Thea:
Heee Lon,
Alles oke daar? hier wel hoor. Danny heeft heel veel lol gehad met je enveloppen. Iedere dag mocht hij er een open maken. Wat een ontzettende leuke kaart die laatste, heb ik echt nog nooit gezien. De balonnen heeft ie bijna allemaal zelf opgeblazen en die hangen hier in de kast. Hij heeft een trampoline van ons gehad waar hij niet meer vanaf is te slaan. Ik zal Rene ff vragen fotoos door te sturen. Groetjes van ons alledrie en natuurlijk een hele dikke knuffel van je neef.
13 Mei 2006 - 19:29
Hans & San:
Hoi Wijfie,
Ik ben er even niet toe gekomen om te reageren. Maar ik beloof vanaf nu ga ik weer braaf reageren en nieuwtjes vertellen. Tja, !!! nieuwtjes. Nog bedankt voor je sms echt lief. Trouwens, het konijntje van Danny is echt leuk, ben vandaag nog even wezen kijken echt een lievie. En zo'n mooi kleurtje, top!!! Hier gaat alles toch langzaam maar zeker zijn gangetje. Het is wel stil hier maar dat zal wel wennen, dat heeft even tijd nodig. King en Make lopen lekker veel in de wei. Natuurlijke eet king zich helemaal vol, dus werk aan de winkel als ik met hem ga rijden. Wat fijn dat je het daar nu toch zo naar je zin hebt, ondanks de heimwee. Lekker hoor paardrijden over het strand, super toch? Nou ik maak weer een eind aan dit verhaal Liefs Hans en San
14 Mei 2006 - 19:43
Rob Morgo & Lindsay:
Hoi Lon, zo te lezen een zware week gehad? heb begrepen dat je er erg mooi bij zit daar. Was wel fff leuk en fijn je vader en moeder te zien denk. Vorige week naar boer Jan geweest, was erg leuk inclusief goed weer. Lindsay heeft haar eerste buiten rit gemaakt door de bossen je had haar moeten zien een greins van oor tot oor. Hier is alles goed ook het weer wordt langzaam aan beter. Veel plezier daar en hou vol, want dit neemt niemand je meer af (ben eigelijk een beetje jaloers op je). Ik zal Lindsay van de week ook deze site laten zien kan ze ook fff babbelen. groeten Rob en dikke kus van Lindsay Margo en mij.
23 Mei 2006 - 20:16
Iwan & Niekie:
He lieverd!
Alles goed daar?
Hier wel. We hebben de feestweek weer overleefd en zijn nu druk bezig om alles weer een beetje netjes te maken in huis. Want donderdag gaan we weer naar duitsland op de motor! Het is daar nu echt pokken weer dus hopen dat het nog een beetje beter wordt maar we zien het somber in. Maar neem gewoon een paar boeken mee dan vermaak ik me ook wel weer want ga echt niet veel rijden als het super slecht weer is.
Het wordt trouwens wel weer eens tijd voor een nieuw bedrichtje op je site hoor, je laat het wel een beetje sloffen.
Nou we bellen wel weer!
Dikke kus van ons
24 Mei 2006 - 12:47
Thea:
Hee Lonnie,
Alles goed daar? Wordt zeker weer tijd voor weer eens een berichtje van je. We zitten hier met z'n allen met smart er op te wachten. Hier gebeurt niks bijzonders, alleen beetje veel feestjes en verjaardagen. Niks aan alleen maar verplichtingen.
Nou snel schrijven he, denk erom.
Groetjes Thea -
28 Mei 2006 - 17:28
Hugo En Thomas:
HoiMadelon, we hebben het al per e-mail geprobeerd maar vandaag begrepen we van je ouders dat het via 'waarbenjij' moet. Gaat goed met ons, we hebben alletwee een beugel en daar zijn we echt niet blij mee!!!! We zijn ook bijna jarig en daar zijn we wel heel blij mee!!!! Maar we missen je wel!! We hopen dat je snel weer helemaal beter bent. Hugo heeft vandaag al zijn verjaardag gevierd, hij heeft een nieuwe fiets ( hij gaat na de vakantie naar het Alkwin in Uithoorn) en een mobieltje gehad. En Thom was op schoolreisje maar het regende pijpenstelen de hele dag, de ijsjes waren op en de andere kinderen wilden niet in de gave attracties, alleen maar in van die atracties voor mietjes. Maar gelukkig zijn we net naar Disneykand geweest waar we vele keren in de Space Mountain II zijn geweest (en papa dus ook). Dag Madelon veel plezier in Spanje