getal?????
Blijf op de hoogte en volg madelon
27 Mei 2006 | Spanje, Madrid
trouwens mij laatste werkdag is officeel zondag 23 juli maar misschien al die vrijdag. en dan zaterdag en zondag vrij en maandag willen we gaan terug rijden. dus is wel okay kan ik ook nog even fatsoenlijk thuis zijn voordat mijn volgende stage begint.
verder heb ik eigelijk niets boeiends te vertellen en als ik dat wel weer heb horen jullie dat.
dikke kus madelon
p.s. wacht nog steeds op foto's, brieven en kaarten want dan kan ik tenminste me kamer een beetje opleuken
nogmaals dikke kus en knuffels
27 Mei 2006 - 21:56
Rene, Thea En Danny:
Als het goed is heb je de foto's inmiddels ontvangen, opleuker. grin.(meer afgedwongen,maar goed) Hier alles ook weer normaal na een heftige feestweek en verjaardagen. Hebben nu Taro te logeren (joepie) maar het gaat goed gelukkig (Konijn leeft nog)Regent hier al dagen pijpestelen dus we zitten veel binnen. Rene heeft vandaag een konijnenvilla opgehaald. die woont straks mooier als wij. Ik denk dat ik mn bed maar buiten zet. Dikke kussen en knuffels van ons alle drie en tot snel !!!!! xxxxxxx -
30 Mei 2006 - 18:01
Oompie:
Las Bisbal,
Zit je box vol?? Je moet nu al heel wat foto's hebben ontvangen. ben ik nu je aller aller aller liefste oompie nog?
Groet (je weet wel) -
01 Juni 2006 - 20:11
Anneke:
Hoi Madelon.hoe gaat het met je?.Hier alles oke,alleen het weer is waardeloos.Heb je het naar je zin daar,denk het wel he Maandag komt Danny een paar dagen logeren en er is Kermis in Nieuwegein,dus dat wordt weer Feest voor hem.Heb niet zo veel te vertellen maar vidt het leuk om je ook een berichtje te sturen hartelijke groetjes van Theo en mij XXXXX -
08 Juni 2006 - 13:24
Niekie:
He lonnie,
Nog 2 nachtjes slapen!!!!!! Heb er echt zin in! Heb je al een beetje bedacht wat we daar allemaal gaan doen? We verwachten natuurlijk wel een sight-seeingtour van je.
Als je nog iets bedenkt wat we mee moeten nemen moet je het nog maar ff mailen.
Stoer trouwens van je dat je naar Mexico gaat!!!! Komen je daar misschien ook wel even opzoeken. Beloof nix maar wie weet.
Nou tot Zaterdag!!!!!!
Dikke knuffel -
08 Juni 2006 - 15:26
Appie:
Hai Madelon! Leuk zeg dat je zo'n site bijhoudt, jij vermaakt je daar wel goed zo te lezen. Leer je ook nog wat of is het allleen maar feest :) Veel plezier en ik hoor (en proef?) wel van je nieuw verworven kookkunsten. groetjes abdoel -
09 Juni 2006 - 19:06
Rob Margo En Lindsay:
Ha die Madelon,
nog maar een ruime maand?alles goed dus. Heb net je moeder aan de lijn en begrepen dat Mexico door gaat, geweldig om te horen. Vind het meer dan dapper, ben zoals je weet wel een beetje jaloers op je. Hier is het weer goed tot zeer mooi. Zoals je weet ga ik voor me zelf beginnen en ga ook zo nu en dan voor je vader klussen, kan nog wel wat van hem leren denk ik. Morgen krijg je je familie op bezoek, veel plezier en tot gauw.
dikke kus,
Margo,Lindsay en Rob