ja ik ga jullie nog een halfjaar vervelen met mail
Door: madelon
Blijf op de hoogte en volg madelon
02 September 2006 | Mexico, Playa del Carmen
ga maandag me roosterhalen waar ik geplaats wordt en krijg ik me uniform en dan hoef ik dinsdag pas te beginnen. lig nu veel op het strand opdat ze geen blanke meisjes in dienst willen. (wie neemt er dan nederlanders aan) maar ja hotel is echt super mooi. en goed georganiseerd. heb ook een mexicaans nummer gekocht en vanaf vandaag ben ik alleen daar op bereikbaar weet niet wat er voor moet maar in iedergeval 984 133 82 23. ook heb ik al kennis gemaakt met de dokter van het hotel. madelon was weer zo lomp om te vallen en de teen opente halen maar in een parkje lekker veel vuil er in natuurlijk. heb nu een zalfje en een of andere pillen die ik elke 6 uur moet nemen. 5 dagen lang. verder denk ik dat ik een hele leuke tijd krijg en ik zal jullie snel fotos sturen
dikke kus en knuffels madelon
p.s. als er nog meer mensen op te hoogte gehouden willen worden van mij gezeur zet dan ff je email in je reactie
03 September 2006 - 15:39
Chaira:
Hey Madelon, lekker he die zon! hier wordt het al wat kouder haha, Veel succes op je stage! groetjes Chaira -
03 September 2006 - 18:12
Thea:
Hee Lon,
Gelukkig ben je goed aangekomen zie ik en natuuuurlijk ben je lomp, echte Roodenburg toch. Wij hebben vanmiddag proefvaart gehad met pramenrace en alles wat mis kon gaan ging mis. De stuurstang brak, we voeren een spietje stuk op een grote witte karper (ja wie krijgt dat voor elkaar) en nog vele andere dingen waar ik je niet mee lastig zal vallen. In ieder geval hoop ik dat je het daar ontzettend naar je zin zult hebben en van ons alledrie een hele dikke kus en tot snel xxxx