super vet hier - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu super vet hier - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu

super vet hier

Door: madelon

Blijf op de hoogte en volg madelon

04 September 2006 | Mexico, Playa del Carmen

ja weer een berichtje ben nu nog actief.
alles is hier echt gezellig. zaterdag avond zijn we uit gegaan en hebben we wat plaatselijke bevolking onmoet. echt lachen je wordt hier door iedereen aangesproken omdat je lichtere kleur haar heb. maar is wel leuk want zondag hebben ze ons mee genomen naar het strand en daar hebben we gesnorkeld echt mooi. we hebben schildpadden gezien en allerlei finding nemo visje was ook echt gezellig daarna zijn we naar een maya rivier geweest heel helder water en wat kouder is wel okay dus. daarna hebben ze ons ook nog mee uit eten genomen. vandaag maandag hebben we echt de spaanse mentaliteit mee gemaakt. we hadden om 9 uur een afspraak met me stage begeleider en die kwam pas om 10 uur aanzetten om ons te vertellen dat hij het nog niet af had en dat we dus morgen terug moeten komen lekker handig dus. mail jullie zo snel mogelijk weer want we gaan zo weer snorkelen. ja hebben we zelf aangeschaft is bijna net zo duur als huren dus ja

dikke kus madelon

• 04 September 2006 - 17:30

Eef:

Heey wijffie geniet van je tijd in mexico, en doe vooral voorzichtig. XX Eef

• 04 September 2006 - 22:55

Nick:

Hey Lon, ben blij dat je het al meteen naar je zin hebt. Hier in NL gaat het ook helemaal super, alleen word depri van het weer. ik wens je nog heel veel plezier daar in mexico en laat zo nu en dan nog is wat van je horen, Tot gauw, dikke kus nick

• 05 September 2006 - 07:55

Niekie:

He lonnie, ik ben blij voor je dat je het zo naar je zin hebt! Gaaf he om schildpadden en die mooie vissen te zien. Heb nu al zin om te komen! Maar dan zijn waarschijnlijk de schildpadden al wel weer weg. Wij hebben zaterdag mee gedaan aan de verlichte boten show was echt leuk! We hadden voor deze keer en ook meteen voor de pramenrace muziekapparatuur bij peter dol gehuurd. Maakt het allemaal nog wat leuker. Mama zou voor mij ook z'n bel te goed kaartje halen kan ik je ook af en toe is ff bellen! Weet je trouwens al wat je moet gaan doen je eerste stageperiode? Nou stuur maar weer snel een berichtje vanuit het zonnige Mexico want ben erg benieuwd.

Hele dikke kus van je zussie

• 05 September 2006 - 17:31

Gerwout:

erg leuk dat je het naar je zin hebt daar en ik hoop dat je een super tijd krijgt daar
    groetjes en liefs gerwout