madelon@play del carmen - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu madelon@play del carmen - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van madelon roodenburg - WaarBenJij.nu

madelon@play del carmen

Door: madelon

Blijf op de hoogte en volg madelon

02 Oktober 2006 | Mexico, Playa del Carmen

Hey hallo hier weer even een mailtje en de beloofde foto’s,van mij, en mensen in de bars waar ik de afgelopen 4 weken heb doorgebracht sorry voor het lange wachten maar ja ook hier is het lang leve de party en genieten van alles, en o ja af en toe op het werk aanwezig zijn. Zowas het echt de afgelopen week omdat het zo rustig was op het werk. Maar ja wel heel veel Nederlands waar je lekker mee kan ouwe hoeren. Verder is hier niet zo veel gebeurt en ook mijn kleur is alweer een stuk minder ik weet echt niet hoe het kan lig toch genoeg in de zon en ook op het werk is mijn hoofd vaak in het zonnetje. Heb deze week weer in de bar gestaan 1 dag in de strand kiosk ijsjes maken. was heel gezellig en je had een leuk uitzicht, helaas ging het regen. Maar ja de volgende dag stond ik in de zwembadbar. Ook dit was leuk maar heel anders. Veel dronken Amerikanen. Verder stond ik in een van de palapas was wel okay omdat ik nu ook alleen kon staan. Omdat ik al genoeg cocktails wist. Verder is er hier niet veel gebeurt. Het is niet zo heel erg warm meer en ook ’s avonds koelt het lekker af. Zaterdag avond ben ik uit geweest eerst naar een lounge bar en daarna naar bleu porrot echt zo’n club uit een mtv clip wel okay toen het ging miezeren zijn wij naar bali gegaan een andere club en daarna hebben we de zon uit de zee zien komen en nog even lekker wat gedronken en daarna naar huis een paar uurtjes slapen en weer terug naar het strand zondag dus vroeg naar bed
En nu is het maandag en ga ik in de receptie beginnen heb er veel zin in en stuur ook wel foto’s van de receptie. Dikke kus en knuffels uit mexico van Madelon

• 02 Oktober 2006 - 14:36

Thea:

Hee Lonnie,
    Fijn dat het zo lekker gaat daar en dat het gezellig is. Maar eheh, waar zijn je fotoos nou??? Je zegt wel dat ze er op staan maar zie niks hoor. Hier is ook alle oke het regent alleen pijpestelen en het wordt nu toch echt kouder.

Dikke kus van ons alledrie en we wachten op je fotoos hoor xxxxxxxxxxxxx

• 06 Oktober 2006 - 10:48

Niekie:

He lon, waar blijven nou die plaatjes van een zon overgoten Mexico? Wil alvast genieten, hier regent het alleen maar en moet nog 2 maanden wachten om het zonnetje op te komen zoeken! Dus zet er ff wat mooie plaatjes op (foto's waar je zelf opstaat is ook wel een keertje leuk hoor!) Nou laat snel weer een keer van je horen! P.S. je mail die je naar me zou sturen is niet aangekomen hoor, dus als je nog wat nodig hebt moet je het alsnog maar ff mailen.

Hele dikke kus

• 07 Oktober 2006 - 21:07

Thea:

Ha ha heb net een reaktie geplaats bij verkeerde stukje van jou. grin is al laat hier ook. Maar leuke fotoos en hoop dat je veel plezier hebt.

dikke kussen van ons alledrie