madelon@play del carmen
Door: madelon
Blijf op de hoogte en volg madelon
02 Oktober 2006 | Mexico, Playa del Carmen
En nu is het maandag en ga ik in de receptie beginnen heb er veel zin in en stuur ook wel foto’s van de receptie. Dikke kus en knuffels uit mexico van Madelon
02 Oktober 2006 - 14:36
Thea:
Hee Lonnie,
Fijn dat het zo lekker gaat daar en dat het gezellig is. Maar eheh, waar zijn je fotoos nou??? Je zegt wel dat ze er op staan maar zie niks hoor. Hier is ook alle oke het regent alleen pijpestelen en het wordt nu toch echt kouder.
Dikke kus van ons alledrie en we wachten op je fotoos hoor xxxxxxxxxxxxx -
06 Oktober 2006 - 10:48
Niekie:
He lon, waar blijven nou die plaatjes van een zon overgoten Mexico? Wil alvast genieten, hier regent het alleen maar en moet nog 2 maanden wachten om het zonnetje op te komen zoeken! Dus zet er ff wat mooie plaatjes op (foto's waar je zelf opstaat is ook wel een keertje leuk hoor!) Nou laat snel weer een keer van je horen! P.S. je mail die je naar me zou sturen is niet aangekomen hoor, dus als je nog wat nodig hebt moet je het alsnog maar ff mailen.
Hele dikke kus -
07 Oktober 2006 - 21:07
Thea:
Ha ha heb net een reaktie geplaats bij verkeerde stukje van jou. grin is al laat hier ook. Maar leuke fotoos en hoop dat je veel plezier hebt.
dikke kussen van ons alledrie