leuk hier
Door: madelon
Blijf op de hoogte en volg madelon
12 Oktober 2006 | Mexico, Playa del Carmen
marjolein en ik hadden tegelijk vrij okay wat gaan we doen. wij zouden naar cancun gaan. leuk met de bus. nou ja dan kunnen we net zo goed een nachtje wegblijven. zo gezegt zo gedaan een vriend op gebeld dat die in cancun woont dat we een nachtje in cancun slapen of hij een leuk hostel wist. en ja dat wist hij. hij gereserveerd en wij op maandag avond om half 8 de bus genomen. komen we in cancun aan werken onze telefoon niet. wij naar de foonwinkel ja alles ligt plat in cancun en playa en alles wat er tussen zit. okay dan doen we het met de telefooncel ook die werken niet. dan zelf maar op onderzoek uit. wij naaar het centrum gelopen in de hoop iets te zien. en gelukkig na het eten om half 11 werkte de telefoons eindelijk weer en hadden we die vriend zo gevonden. wij naar het hostel wat er netjes en schoon uitzach en dat voor 300 pesos per nacht voor met zijn 2en. is dus niet echt veel en daarna zijn we uitgeweest was wel gezellig maar ook laat. dinsdag zouden wij het strand van cancun wel ff onveilig maken. wij lopen lopen lopen en verdwalen verdwalen en verdwalen uiteindelijk de taxi en daarna het strand. maar playa del carmen is toch mooier. daarna met de stadsbus terug en wat doen wij verdwalen. verkeerde halte uitgestap. daarna hebben we wat gegeten en ben ik terug gegaan naar playa en marjolein is gebleven om nog een avond te stappen. alleeen met de bus terug ging gelukkig wel goed. woensdag ben ik nog ff gaan bij kleuren op het strand van playa en daarna weer werken waar ik gelukkig eerder weg mocht omdat het zo rustig was. de receptie is wel leuk maar ook heel saai soms is er echt niets te doen. maar ik ga nu wat fotos proberen te plaatsen als het niet leukt krijgen jullie ze zaterdag
dikke kus en knuffen madelon
p.s. mama heeft me adres voor e.v.t. kaarten en brieven
12 Oktober 2006 - 19:33
Thea:
Hee lonnie,
Gave fotoos joh, eindelijk een paar van jou. Zal meteen je kleine neef even laten zien morgen. Lekker dat het zo goed gaat daar en dat je het gezellig hebt. Ziet er ook gezellig uit. Ben best jaloers op je met dat mooie weer daar en lekker stappen. Hier gaat alles gewoon zijn gangetje en is het druilerig benauwd weer. Morgen alweer vrijdag dus bijna weekend. Volgende week gaan we op de manege helpen bij de 12-uurs wedstrijd voor de ponnies. Nou groetjes en dikke kus en knuffel van je kleine neefie, je grote oom en je middelmatige tante , xxxxxxxxxxx -
13 Oktober 2006 - 10:54
Niekie:
He lonnie, was gezelli gisteren op msn!
Je raad het nooit, het is eindelijk gelukt om de webcam aan te sluiten dus volgende keer heb jij ook beeld er bij, goed he?
Nou kom maar weer snel online dan kunnen we het ff uitproberen. De foto's zijn trouwens erg goed! Maar wel blijven nemen he want we willen er nog veeeel meer!
Heel veel plezier van het weekend en ik spreek je.
Dikke kus
15 Oktober 2006 - 15:15
Hans & San:
Hoi Madelon,
Het ziet er schitterend uit, fijn dat het daar gezellig is. Gelukkig is er ook tijd voor leuke dingen. Lekker stappen en een beetje rondkijken elders. Hier gaat het allemaal rustig aan zijn gewone gangetje. De paarden lopen nog steeds iedere dag een paar uurtjes in de wei. Leuk hoor die foto's. Heerlijk die en zee en de zon. Nou geniet er lekker van, voor je het weet is het weer voorbij. Groetjes, liefs Hans & San -
29 Oktober 2006 - 19:02
Niekie:
He Lonnie, Alles goed? Hier wel hoor! We hebben dit weekend niet zoveel bijzonders gedaan. We zijn vrijdagavond bij SCW wezen klaverjassen, was wel ok. Zaterdag ben ik de kroeg schoon wezen maken was wel gezellig, maar wel een hoop werk hoor. Heb samen met Marjo alle ramen binnen en buiten gewassen, zijn wel 2 uur bezig geweest. Het was me eigenlijk nooit opgevallen dat de kroeg zoveel ramen had. Daarna ben ik met Thea ome Bert en Tante Annelies van Schiphol wezen halen. 's avonds niks gedaan. Vandaag (zondag) eerst mee geweest naar de voetbal en daarna naar de verjaardag van Arthur. Nu zitten we bij Plony en Sierd en gaan we zo kaarten.
Zo ben je ook weer op de hoogte van alles.
Het wordt voor jou ook weer tijd om er een berichtje op te zetten hoor! En natuurlijk ook weer wat foto's!
Nou laat maar weer ff weten wanneer je on-line komt!
Hele dikke kus!
Je zus